23 Mart 2015 Pazartesi

Bayanlarda Orgazm İçin Kaç cm Penis Yeterlidir?

Vajinanın iç duvarları sinir hücrelerinden yoksun olduğundan kadınlar için penis büyüklüğü bir fark yaratmaz. Gerçek şu ki : Bir klitoral ve vajinal (g-noktası) orgazm vardır. Klitoral orgazm daha şiddetli ve yoğunken, vajinal orgazm daha derin ve ağır hissedilir.

Klitoral orgazm daha çok klitorisin uyarılmasından meydana gelirken, vajinal orgazm penisin vajinanın ilk 8cm'lik girişinde ( burada hassas sinir uçları bulunmaktadır ) uyguladığı baskı ve sürtünmeden oluşur. Cinsellik esnasında bu bölgeleri uyarabilmek için penis en az 8 cm vajinaya girmeli ve bu uzunlukta da baskı uygulayabilmek için belirli bir kalınlığa sahip olmalıdır.

Eğer psikolojik olarak bayan penis uzunluğunu yetersiz görürse ve kendini bu yönte orgazm olamayacağına inandırdı ise orgazm olması güçleşebilmektedir.

Eğer erkek partnerinizin penis boyunun daha uzun ve kalın ayrıca gec boşalan ve sert bir penis istiyorsanız alanında en iyi ürün olan v-pills ürününü tavsiye ederiz. Daha detaylı bilgi için v-pillsmedikal.com adresini ziyaret edebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Liseli bakire kızların bakirelik gitmesin diye götten siktirdikleri gizli ifsa videolar ! evli çiftlerin kaçamak aşkları !! harbi gerçek birebir kızlık bozma videoları ! Periscopede şov yapan türk kızlaları ! Canlı yayında seks yapan çiftler ve yerli swinger guruplarından harika gurup seks videoları hepsi sitemizdedir...



    2019 turk videolar=====> 2019 yeni ifsa videolar


    site icin tikla=====> Yerli amator videolar


    yeni full ifsalar=====> Gizli turk adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir




    2019 En yeni adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turkadult



    dildoyla azan sekreteri patronu sikiyor gizli seks turk

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerliadult



    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turk ensest videolar



    TURK ADULT SITE


    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com




    YanıtlaSil