23 Mart 2015 Pazartesi

Penis Boyu Hakkında Bayanların Tercihi


Bazı küçük penis sahibi erkeklerde doğuştan kısa bir penise sahip olma konusu hayatlarını alt-üst etmektedir. Sürekli acaba evlensem küçük penisimden dolayı sorun yaşarmayım? Evli olanlar penisim küçük eşim tatmin oluyor mudur gibi bir sürü doğru yanlış soruları kendilerine sormaktadırlar. Burada asıl sorulması gereken durum kadınlar nasıl bir penis ister.

Yapılan araştırmalardan kadınların birçoğunun düşüncesi şu yönde
Penis ne çok büyük ne de çok küçük olmalıdır. Buradan şunu çıkarabiliriz. Penis boyunun çok uzun olması zevk yerine bayanlarda acıyada neden olabilmektedir. Yani 12-18 cm arası penisler orta boy penisler birçok bayan için ideal penis boylarıdır.

Penis kalınlığı sorulduğunda sonuç uzunluk kadar geniş yelpazaye yayılmıyor. Bayanların %80 gibi oranı kalın ve normal kalınlıkta penislerden hoşlanıyor. Geri kalan kısım ise ince veya kalın olmasını önemsmiyor.

"Seks Zihinde Gerçekleşir- Kadınların %92'sinin penisin uzunluğundan çok sertliğine önem veriyor. "

En çok merak edilen diğer bir soru ise penis sertliği konusu. Bu konuda çok büyük bir oran penis uzunluğundan çok sertliğine önem vermektedir. Örneğin büyük ve kalın bir penise sahipsiniz fakat ereksiyon halınde yeterince sert değil. Bu tip durum pek tercih edilmemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder