23 Mart 2015 Pazartesi

Penis Büyütme Yöntemleri

Penis büyütme tercihi erkekler açısından yeterlilik sağlama, psikolojik baskıyı yenme ve daha büyük olmasını isteme gibi nedenlerle tercih edilmelidir. Bu konu ile aslında bazı bayanlar yakından ilgilenmektedirler. Erkek partnerlerinin penis ölçülerini büyülterek cinsel ilişkiden daha fazla zevk almayı amaçlamaktadırlar.

- Gerçekten penis büyütülebilir mi?
- Penis büyütme yöntemleri nelerdir?
- Daha kalın bir penise sahip olabilir miyim?
- Doğal yollardan penisimi nasıl büyütürüm?

İşte benzeri sorular ile bir çok kez karşılaşmanın yanı sıra bayanlardan da partnerleri için bir çok sorular almaktayız...

Dünyada çok sayıda erkek, cinsel organının küçüklüğünü dert edip çeşitli penis büyütme tekniklerini denemektedir. Tarih öncesi devirlerden beri güçlü adam olarak görülen erkeklik, iri bir cinsel organ ve tam bir ereksiyon şeklinde tanımlanır.

Günümüzde iyi eğitim almış kişiler arasında penis boyutunun büyük olması güç ve otoritenin göstergesi olarak kabul edilmektedir. Seks için cinsel organın büyüklüğü tabi ki önemli ancak büyük bir penisin de her zaman daha çok zevk verdiği tezi doğru değildir.

Kadınlarda var olan orgazmdan biri olan vajinal orgazm için penisin cinsel ilişki sırasında vajina çeperlerine kadar temas edip rahim ağzına penisin ucu ulaşması yeterlidir. Bunun için cinsel organın uzunluğunun 10 cm olması ve kalınlığının da 1,5 – 2cm olması yeterlidir. Bir penisin küçük olması için bu değerlerden 2 – 3 cm az olması gereklidir.

Dünyada çok çeşitli penis büyütme teknikleri bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır;

- Ameliyatla penis büyütme
- Cihazla penis büyütme
- İlaçla penis büyütme
- Egzersizle penis büyütme

Uzunca araştırmanın ardından sizlere burada en etkili ve kolay yöntem olan ilaçla penis büyütme yöntemi olacaktır. Penis büyütücü haplar arasında en saygın olanı v-pills olandır. V-Pills ABD üretimi olup Türkiye yetkili sitesi olan v-pillsmedikal.coom tarafından satılmaktadır. Birçok kullanıcının yorumları doğrultusundan işe yaradığı söylenilmektedir.

1 yorum:

  1. Liseli bakire kızların bakirelik gitmesin diye götten siktirdikleri gizli ifsa videolar ! evli çiftlerin kaçamak aşkları !! harbi gerçek birebir kızlık bozma videoları ! Periscopede şov yapan türk kızlaları ! Canlı yayında seks yapan çiftler ve yerli swinger guruplarından harika gurup seks videoları hepsi sitemizdedir...



    2019 turk videolar=====> 2019 yeni ifsa videolar


    site icin tikla=====> Yerli amator videolar


    yeni full ifsalar=====> Gizli turk adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir




    2019 En yeni adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turkadult



    dildoyla azan sekreteri patronu sikiyor gizli seks turk

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerliadult



    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turk ensest videolar



    TURK ADULT SITE


    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com




    YanıtlaSil