23 Mart 2015 Pazartesi

Küçük Penis Büyütme Yöntemleri

Küçük penis tedavisinin bazı yöntemleri mevcuttur. Bunlardan bazıları cerrahi yöntemler, büyütücü gıda takviyeleri veya ilaçları ve pek fazla etki görülmemekle birlikte penis egzersizleridir.

Penis Büyütme Cerrahi Yöntem :

Penis boyutunu uzatabilmek için penisi vücuda bağlayan bağların (ligamanların) bir kısmının kesilmesi, penis derisinde uzama sağlayabilmek için uygun deri uzatma teknikleri, kalınlığında artma sağlanabilmesi için ise kişinin kendisinden alınan yağ veya deri-yağ tabakasının penis derisi altına aşılanması en çok kullanılan yöntemdir. Bu yöntemle uyarılmamış (flask) bir peniste 2-3 cm.lik bir uzama ve 2 cm.lik bir çap artışı sağlanabilmektedir.

Penis Büyütme vakumları:

Penis içinde kanı hapsederek ereksiyon benzeri bir durum oluştururlar.

Penis protezler:

Penis içine yerleştirilerek peniste sertleşme sağlarlar.

Penis Büyütücü Gıda Takviyeleri :

Küçük penis sorunu olanlar cerrahi müdahaleden sakındıkları için doğal yöntem ve gıda takviyesi arayışlarına girmişlerdir. Cerrahi müdahale sonrası oluşan penis bazıları açısından estetik gelmemekte ve psikolojik sorunlara neden olabilmektedir.

Gıda takviyeleri bu alanda çalışan dünyaca ünlü hekimler tarafından formülize edilmiş doğal bitkilerden hazırlanmış kürlerdir. Bunların arasında etkisi en iyi olan ürün v-pillstir. V-pills hemen herkes tarafından kabul görmüş ve saygınlığını kanıtlamıştır. Tamamen bitkisel olması nedeni ile yan etkisizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder